Dimulakan dengan...

Photobucket

Tuesday, January 17, 2012

:: comelnyee!! PM bersama moew moew ::

Stumble
Delicious
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Ding Dong!!!
Selamat Pagiiiiii Dunia...
semalam pas layan movie cina tv3, eyana on9 jap..
eyana jumpa pics ni kat FB Cik Ayuku..



comel kan?? ada bberapa ekor lagi dalam bakul tu..
bahagianyeee meow2 tu jd sebahagian dr family PM..betuah ko meow!
Chemong pun apa kurangnya, mcm meow2 korang gak..
eyana sayanggggg kucing2 eyana...
spt semua org yg sygi binatang peliharaan mereka..
jgn jadi manusia yg kejam taw!!
binatang pun ada perasaan, peace no war...muahaha =P

psttt : Chemong sgt memahami, last nite dia tido kat lantai coz sy selsema.. ahhhh chuuuuu!! 




4 comments:

My Life's Journey said...

ooooo sweeetnyaaaaaaaaaaaaa pm kita ..bagus ni .. bagus buat akta banyak2 untuk membanteras kekejaman terhadap haiwan kan dear ..


waaa baiknya chemong ..bijak miawww dear ..umi terharu dengar .. comel la chemong tok .. kiss2 umahhh

EyanaNoorAzlan said...

My Life's Journey ~ aok Umi, kacak juak muka PM ya koh..tq umi, muaaahh3x =))

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Salam Eyana,

Alhamdulillah rupanya PM kita pun bersifat kasihkan binatang peliharaannya kan...Anyway nice info sharing to us..

BTW kami dah follow blog eyana...jangan lupa singgah & follow blog kami plak lepas ni ye.. :-0

www.mylovely-cats.blogspot.com

EyanaNoorAzlan said...

Zul n Azizi Boarding Pets ~
Wsalam, eyana fllow belog zul & azizi =)tq, ha'a suka tgk gmbr PM bersama kucing2 die..=)