Dimulakan dengan...

Photobucket

Friday, January 20, 2012

:: FT2011 (Pt.4) Destinasi Kami, Sandakan ::

Stumble
Delicious
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Isnin, 26 Dec 2011..
akhirnya kami tiba ke destinasi yg dihajati..
Alhamdulillah akhirnya smpai gak..
tp ni baru smpai kat pinggiran taw..
jam8 malam baru ktorg smpai kat rmh saudara atok tue..





sygnyeee eyana xbyk snap pics kat sini..
byk kat camera aunty eyana..
dia x upload lagi rasanya coz skng dia ngah bz ngan her own butik pengantin ^^
lagipun kat tempat yg eyana kureng biasa, eyana x berani nk snap2 sembarangan..
coz kat tmpat org, tak sama mcm tmpt sendiri kan..

smpai je ktorg malam tu, 
atok & nenek sembanglah memanjang..
fuhhh, penat taw..sakit2 badan..
we all stay kat hotel d Sandakan, bkn xnak lepak rmh saudara atok..
tp cucu dia ramai time tu, maklumlah cuti skolah..hihi..
well lebih selesa duk hotel, tdo bdengkor kuat2 pun tak kisah..hahaha

hanya 3 malam kitorg kat Sandakan, 
mmg agak singkat..
maklumlah masa terbuang dlm perjalanan je..
jauh tuuuu, 9jam bebb..huhu..

----------------------------------------------

OTW balik Kota Kinabalu,
eyana makan buah tarap!
nyamm3..sedappp...
kawan eyana ckp buah ni xde kat semnanjung..
rugi x merasa..hihihi


petang smpai Kota Kinabalu, 
uncle bawa ktorg g makan durian..
anak dara jelah yg larat..hihi..
yg lain dh landing & merehatkan diri kat rumah penginapan..
sbb melantak sgt makan durian, huhuhu..
menjawabbb demam lah time percutian tu..
berbotol2 air cap badak eyana beli..
pas tu rasa serik dh nak makan durian taw..huhuhu ='(
coz eyana xleh g jalan lama2..
hbs sakit2 badan eyana...padan muka kan..hohoho..







muka serik yang xnak mengalah..hihi..
bengkak2 je badan pas makan durian tu..
rasa mcm x betul..haha
hurmm, pelik sblm ni eyana makan berbiji2 durian ok jeww..
nektok makan seulas dua pun mcm tekak xleh terima dah..
huhu..tua dh yee...=P


pssttt : yippie!! tak sabar nak cutii...CNY ^^



4 comments:

eVa said...

yobihh buah tarap ya lok!!! fav kmk! lamak aie mek xmakan.. 5 taun kedak ya.. syiohh.. lapar trus .. hehehe.. best eyh jalan2 tym cuti. p kepak juak ujung2 ari hehe

My Life's Journey said...

Hihi wahhhhhhhhhhhhhhhh best2 tengok pic tok semua ..huhu c sempat padah gan kitak kmk bercuti juak huhu ..blog pun c sempat nak update hihi


waaaa buah tarap ..kmk pun suka makan ..nyaman kan ..lamak da c makan ..


waaa sapa gadis cantik ya? nok last ya ..manis jak upanya .. piwettttttt!!!!!


mcm ne cny? best c? lask post entri ar ..muahhhh

EyanaNoorAzlan said...

eVa ~ uitss lamak juak 5taun c mkn buah ya..nyaman ohh, rugi ktk c mkn..hehe..aok, kepak k cuci & kemas kain pasya..haha

EyanaNoorAzlan said...

My Life's Journey ~ hehe welcome Umi, rindu mek ngan ktk..ney tuju ohh? aok, cuti CNY mek diam kat rmh jak..agak pgilan kawen & tunang k cuci mata..hehe

nang nyaman ehh..smpey mgilat jari! haha..

boh d tegur nok miak ya..kelak malu2 meow gik..;P