Dimulakan dengan...

Photobucket

Saturday, December 31, 2011

= 2012 =

Stumble
Delicious
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

SELAMAT TAHUN BARU KAWAN-KAWAN =)

2011 byk kenangan spt tahun2 yg lepas..
ketawa, gembira, sedih, menangis, duka, pilu, teruja hurmmm mcm2 ada...
tiap hari yg kita lalui pun pasti ada pelbagai rasa kan???
yg lepas pasti akan berlalu..
perjalanan masa terlalu cpt bila kita lalai & sia2kan masa tu..
Alhamdulillah tahun 2011 azam & impian tercapai walaupun tak 100%..

sempena tahun 2012, aku nak wish buat korgggg...especially to Umi & Cucu2nya yg dh wish 4me awal2..hihi...thanks dear =)
* semoga dberikan kesihatan utk meneruskan kehidupan...Alhamdulillah
* d murahkan rezeki melimpah ruahh...Amin..
* azam & impian tercapai..insyaAllah..
* semoga kita sentiasa dlindungi & apa yg kita usahakan sentiasa dberkatiNya..Amin..

hurmmm apa lagi ek?? hihi...
* oh yahhh, pastikan ada perubahan dlm hidup anda ^_^ semestinya ubahlah yg negatif tu kepada yg lbh baik okey?? kalo kita x usaha, Allah xkan mengubahkan nyeee... (entri belog jugak akan mengalami perubahan, nk tahu apa?? tggu lah nnt..hihi)

owkeylah, msh xleh nk membebel pnjg lebar sbb sesi kemas mengemas msh belum selesai..huhu..
insyaAllah tonite clbrate new year kat rmh nenek sblh mak (nenek sblh abah clbrate kat Brunei huhu..) then skali nk meraikan 3 orang birthday girl!!! we all jarang sambut kat dataran or kat yg ramai2 tu coz terlalu sesak..kkdg leh buat sesak nafas..hellppppp..hihihi..yg penting owez clbrate bersama Mr. Right even kami berjauhan.. ok guys, Happy New Year!!


psssttt : terbaik 2012, insyaAllah =)







3 comments:

My Life's Journey said...

Umi doakan segala urusan ..segala impian dear berjalan dengan lancar ..amin


wahhh ucapan yang sungguh mengkagumkan ..trm kasih dear sebab sudi menjadi kawan blog umi ..sayang dear ketat2!!!


umi harap dear sentiasa gembira disamping yang tersayang dan keluarga tercinta ..amin


hihi kembang hidung umi sebab dear sebut nama umi kat entri ni .. trm kasih dear!!

My Life's Journey said...

Mesti dear bz dengan kerja ni ..awal tahun mesti dah start banyak kerja ..tak pe, umi menanti entri dear dengan penuh kesabaran :). chak!

EyanaNoorAzlan said...

MLJ ~ Umi =')
huhuhu..buat eyana terharu je taw..
xder pun org pnh tggu entri tbaru, 1st lah nie dr Umi..


tq Umi, tq sgt2...