Dimulakan dengan...

Photobucket

Saturday, December 10, 2011

= pekerja elektrik yang menyampah =

Stumble
Delicious
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed






YOUTUBE : aku ade semue bende yg org nk tg0k ..


GOOGLE : aku ade semue bende yg org nk cari ...

FACEBOOK: aku boley buat org kenal sesame sendiri , chat , mcm2 laa ..


SKYPE : aku boley bagi org call di seluruh dunia


INTERNET : tanpa aku , korg semue tak de taw ..


ELEKTRIK : ko pon same internet , tak de aku , kaw mcm boley hidop ..


PEKERJA ELEKTRIK : korg boleh diam tak???, kang aku tak betolkan tiang elektrik ni, smue hilang .. bising 

jer






psssttt : cite copy n paste dr FB org..ado2 jak kan..msing2 nak blagak..haha..so hrus ingat, dlm apa2 tindakan pasti ada yg akan meyampah..kueng3..



4 comments:

My Life's Journey said...

Hihihi amboi dear .. dah pandai buat lawak sudah ..suke2 ..best2 :)

EyanaNoorAzlan said...

MLJ ~ hihi..jgn ler tegorrr kan dh malu2 sdh..hehe =P

cite copy n paste jer nie umi =)

My Life's Journey said...

Hihi tak pe eyana ..janji hati kami gembira membacanya hihi .. seronok bace citer lawak ni :)

EyanaNoorAzlan said...

MLJ ~ 2lh yana duk tsengeh2 dpn PC..hehe..gelak dlm perut, takut boss tahu..hihi