Dimulakan dengan...

Photobucket

Tuesday, December 20, 2011

= pertambahan rakyat =

Stumble
Delicious
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
rakyat bertambah?? Alhamdulillah lah ye coz ramai yg lahir..=)
but entri kali ni gue nk share rakyat baru kat rmh..
mulanya 1..now total dh jadi 6..





hehe..meow2 dh bertambah lah..
sbnrnya ibu meow2 ni jiran depan tu yg punya..
sbb dh biasa dberi makan kat rmh, so menetap n bmastuatin lah dia kat rmh..
sampai lahir ank2 dia..
b4 ni sbnrnya byk ank dia, tp sbb ibu meow tu xnk jaga byk d mkn biawak..
ni kali ke-2 ibu meow ni selamat melahirkan n melihat anknya membesar..
tu pun dia mls nk bg susu..huhu..
ikutkan xnak dh jaga meow ni coz bila g travel, risau pasal makan & keselamatan dia..
atas dasar kemanusiaan, we all sefamily jaga jelah..
bsedekah....bg moew2 tu makan, mandikan..n bawak d clinic bila x sihat..

apapun, meow peliharaan yg sbnr ttaplah paling d syg..
hilang je dia skjp, dah gelabah semacam..huhu..
nak tahu sapa meow tu???
Chemonglah...Chemongggg....
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V


Hehe..bontal kan? dia mesti tdo kat katil..
kadang kami bdua tido sbantal..hihi..
jgn jelosss...ngeh, ngeh..ngehhh...
yg ni x sama mcm meow2 kat luar...
kkdg geram gak coz Chemong sgt cerewatt..huhu

pssssttt : boss balik KL today..yippie...hahaha

6 comments:

eVa said...

uwaaaa comel!!! suka tgkk..

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhh sama la kita dear ..memang pencinta binatang la dear ni ..umi sangat2 suke yeayyyyyyyyyyyyy :)


Comel2 la diorang dear .. ada nama tak? amboi chemong? betul ke umi eja?sukati sukati umi je eja hihi. unik sekali namanya hihi .. tiutttttttttt miutttttttttt :)


Psttt ..amboih ..bos balik kl ye .. eyana patut cakap .. MERDEKA!! MERDEKA!!

EyanaNoorAzlan said...

eVa ~ tq2..skng ngah ajak ank2 moew ni kencing kat tanah..huhu..letih den mun tiap ari mop lantai..

EyanaNoorAzlan said...

MLJ ~ huhu..x senang hati mun biarkan binatang kesusahan..mesti tkenang2, ya mak kmk x suka mbak kmk g pasar..coz kat cia manyak meow2 tbiar kurung kering..='(

opcozz ada ehh..nok kecik ya buyut, kinut & ninut..hehe..cak sik nama ya?

nanggggg mek suka, tambah gik next week mek cuti smpai next year..horreyyyy!! haha

eVa said...

aie org srwk kah.. hahaha.. mek salu tersaru koh.. adoh prey mek.. bila mek bc ktk kakar srwk bok mek ingat.. ahahah..

EyanaNoorAzlan said...

eVa ~ insyaAllah mun ada rezeki lak jd org srwk lah kmk..hihi