Dimulakan dengan...

Photobucket

Monday, June 20, 2011

:: bengkak lagi, adoiii ::

Stumble
Delicious
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
Monday blues yg bosan..huhu..sbnrnya byk kerja nk buat..tp benda tu bengkak lagi..huhu..maka membuatkan aku jd xder mood d pagi yang indah nie..ckup2 lah..xtahan sakittnye bila benda tu membengkak..rasa nk 65%3*GD863&#& so dengan segala hormatnya sy kerja half day hari nie..xda mood, nak taip data pun rasa nk koyak2kan je paper nie..huwaaaaaaaaaa....korg tahu ke apa yg bengkak tue??
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V
pic sumber pak google
Gusi ku nak beranak lagi...huhu..dulu time form 3 pernah kena operate gusi, time tu study d SMALL..duk asrama katakan..huhu mmg sedih, malam2 nangis jerr.. k lah, jap lg aku nk choww.. so boss, kecian u sorg2 kat yard..



pssttt : korg ada petua x nak sembuhkan sakit gusi nie?? nk bcakap pun xde mood..hilang segala selera..

2 comments:

Redbloodsnow said...

Alololo..cian dia. pi jumpa dentist la ek kalo gitu :)

EyanaNoorAzlan said...

redbloodsnow ~ sik mok..takutt..haha..ok sudah ritok (^__________^)