Dimulakan dengan...

Photobucket

Friday, February 10, 2012

:: Be Strong!! ::

Stumble
Delicious
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Tgk, gagah tak meow kat atas tue? hihi..actually situasi eyana skng stress. tp lau boleh eyana xnak stress tu mengganggu emosi serta tumpuan bagi kerja mahu pun peribadi eyana. rasanya mcm dh setahun lebih kot eyana sabar je lalui dugaan ni. entahlah napa 'org tue' suka kaitkan eyana dlm hal peribadi dorg. past is the past ok..& eyana malas dh nak toleh ke belakang ingat or ungkit kisah lampau. adakah 1 kesilapan eyana utk berkawan? well dugaan Allah pasti ada hikmah disebaliknya kan.. Just now eyana berharap pls lah jgn libatkan eyana lagi dlm hal2 'korg' .. dlu siap inbox2 kat FB eyana, kata mcm2.. last2 eyana gak jd mangsa kena tuduh itu tuduh ini. eyana tak kisah nak cakap apa, cakaplah..Allah lagi maha tahu apa sebenarnya. Kalaulah eyana ada kekuatan utk bersuara, nak je eyana luahkan apa yg terbuku di hati ni. Tp eyana tak mampu. Biarlah mcm ni je, eyana percaya pasti hal ni akan senyap gak. Just eyana still terfikir, for what they tagged & email me ur happiness pictures, video etc.. if sekadar nak share, its ok..eyana tumpang gembira! YA ALLAH, rasa dh puas air mata ni mengalir pasrah melalui semua ni. please, let me out from ur coverage. eyana nak kan ketenangan, kegembiraan bkn permusuhan. Thanks buat insan2 yg eyana sayangi, dh byk bagi sokongan kat eyana. especially dear my Mr, yg owez care of me even we r in long distance relationship. .  i wish u were here!! :'(


pssstt : Salam Jumaat ^^ dont make me cry pls..huhuhu. Semalam dh ambik MC, today nk ambik lagi buleh tak ? ;P

8 comments:

eVa said...

tedah.. byk sabar k.. ya jak termampu kta polah bila dalam situasi gya.. makin dlayan kin jadi.. benda lps2 org akan ungkit.. biarlah deng..

aie takut mek pusak tgh22 ya eyh.. takut nya gugok.. ktk jgn polah kedak pusak gya juak eyhhh

zulhilmi tempoyak said...

mmg peminat sjati kucing ke ni.. heee

EyanaNoorAzlan said...

eVa ~ thanks eva :)

yalah gagah nk pusak ya..hihi..ehh ofoczzz neyda kmk brani..hidup sgt bharga..cheeewah! ^^

EyanaNoorAzlan said...

zulhilmi tempoyak ~ amboii name tliur lak nk makan tempoyak..hihi..

thanks singgah sni Zul, nnt eyana jln2 cari tempoyak ye ;)

My Life's Journey said...

Huuuuu kenak kitak dear ..sapa yang ngaco kitak ya ..tok kmk kentut cdak sampe cdak leputtt ar ..jaik cdak ya .. hrmmm ..

huhu kmk hilang 2 3 hari tok ..baruk singgah disitok ..kmk harap kitak tabah mengahadapi dugaan tok ..manusia tok nag dear.. ada yang baimk ..ada yang jahat ..ada yang suka menyakitkan hati ..dan ada yang tidak ..

yang penting sekali ..allah tahu kitak c bersalah ..kmk orang semua sentiasa mendengar luahan hati kitak ..chemong pun angguk juak ya hihi ..


ummm pasal cdak hantar gambar or tag benda pelik2 ya ..kitak terus delete ..tangga sekali imbas jak mun boleh ..lak kitak sedih tangga benda mcm ya ..kitak tenung jak muka mr right kitak ..mun c pun kitak tenung muka kamek .. mun kitak tahan muntah la hahahaha ..

senyum2 selalu ar ..jgn sedih 2 ar ..:)

eVa said...

ktk oke x hari tok.. harap oke k.. update gk entri hehehe

EyanaNoorAzlan said...

My Life's Journey ~ mun ktk ada ctok, mok jak mek share story ngan ktk ;(

thanks Umi, ya lah harap mek tabah..
^^

EyanaNoorAzlan said...

eVa ~ insyaAllah mek ok..hehe, lak mek update k ^^ thanks eva.