Dimulakan dengan...

Photobucket

Monday, May 9, 2011

:: sayang mama ::

Stumble
Delicious
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed


waduhhh..dh jam12.03 tgh malam dh..huhu..maybe i'm the last person yg nk wish mother's day..dont know y, bkn xnk wish awal2..cuma xnak lah time mother's day baru nk wish segala..hurm, x suka itu mcm ohh..kdg rsa menjengkelkan bila tgk ayat2 jiwang 'copy n paste' utk menghargai seorg yang bergelar ibu, mama, mak, umi mahupun mummy..whatever, terpulanglah..citarasa n pendiri manusia tu berlainan kan..apapun tahniah kat anak2 yg wish mother's day kat ibunda tercinta korg..=)

untuk mama yg ku syg, Usinih Beddu..

maaf sbb x wish mother's day, mama lebih arif kalau ank mama ni malu2 kalo hal mcm nie..kui3

maaf sbb x tukar pic prof kat FB bersama mama mcm FB org lain, coz xmahulah pic tu hanya time mother's day..bila lain2 day xda dh pic mcm tu..

maaf sbb xda hadiah special, bkn xnk bagi ma..tapi xnak lah time mother's day baru nk bagi hadiah or else..



mama,

mesti mama dh lena tido sekarang, ampunkan semua kesalahan anak mama ni ye..terima kasih sgt2 sebab dh lahirkan, menjaga n terhasilnya seperti skng..impian mama nk tgk anak mama dpt ijazah pun dh tercapai kan..insyaAllah kalau ada rezeki, pasti dpt kerja yang lbh bagus lagi..

utk mama tersyg, xtahu nak ucapkan apa sbnrnya..xdpt nak luahkan..Allah maha tahu, satu masa Dia akan tunjukkan apa yg tersembunyi d hati ni tnpa perlu berkata-kata. But one thing u should know, I owez LOVE u ma..anak2 mama sygkan mama..

ma, bg anak mama ni..setiap hari adalah hari ibu..hari ku cintai mama, syg mama..also u all yg ku sygi, setiap hari adalah hari penuh kasih sayang! walaupun mama tahu ank mama nie mudah tersentuh hati n sensetif, but no one can b like u ma, only u.



Ya Allah,

lindungilah insan2 yg ku sygi,
ampunkanlah dosa2 mereka,
limpahkan lah rezeki n rahmat Mu,
seseungguhnya Engkau Maha Mengetahui,
Maha Pengampun,
lagi Maha Pengsihani..Amin.


pssstt : today hari yang sgt indah, mgkn berkat hari ibu..kes penipuan akhirnya berpihak kepada ku, Thanks kpd pihak polis terutama Sarjan Kamaruddin yang membantu selesaikan kes nie..syukur Alhamdulillah..nite all =)

6 comments:

[sutera kasih] said...

terasa kmk copy lagu haha..mklumlah sik reti berkata-kata..mun doa dikpun, biarlah rahsia hihi..mmg tiap2 hari kita syg mak kita, tp sik slh jadikan 1day for special day to ibu2 seluruh dunia hihi pssstt kmk pun jenis pemalu nk terwish2 depan mak face to face..syukurlah ada perantara di zaman tok..maybe org akan pertikaikan & ckp "eleh, ckp i love you dgn boipren, tak malu pulak'..owh tidakk..golongan yg berckp seperti itu sik fhm owhh hihi..biarlah, yg penting mak kita jak tau kita siapa..kita sama duhal pemalu :P

eyana ~_* said...

sutera kasih,

maaf sgt2 za, xda niat nk bt ktk terasa..aduii sorry za, ya tuk golongan yg kmk tgk mcm hipokrit..sorry ar za, nang bkn sindir sapa2..

aoklah, nang akn wujud juak 1 day yng special utk yg kita syg termasuk hari ibu..


mohon maaf jika entri ni ada apa2 yang menyinggung prasaan mana2 pihak ='(

[sutera kasih] said...

oittt sikdalah kmk ambik hati hihihi..ilek2 jak ktk bah adoii..iboh ktk nangis, adohh banjir kelak lbn entam ktk :P

ktk pemalu juak ka nk say face to face ngn mak ktk?kmk juak hihi

eyana ~_* said...

mun bab cinta2 ngan family nang pemalu hihi..=p lgpun dr kecik nang rapat gilak ngan bapak..so dh besar tok rasa terharu bila bmanja ngan mak..

[sutera kasih] said...

samala kita..mun org sik fhm, mmg sik akan fhm knk kita camya owhh hehe tp biarlah org nk ckp apa..

eyana ~_* said...

aok za, ssh mok d explain..even camna pn, we love our mum..x semestinya kta x tunjuk kta x syg kan..