Dimulakan dengan...

Photobucket

Friday, May 6, 2011

:: aku ditipu!! ohh tidak ::

Stumble
Delicious
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

Salam Jumaat semua =) how are u today? hehe.. entri kali ni aku nk share satu cite. cite..cite..citeeee..hihi. Alkisahnya berlaku pada aku dlm 1bulan yang lepas..hurmm, sgt menduga betul...tapi nak buat mcm na?? terimalah apa yg berlaku. Mesti korg x tahu, hehe..aku bt bisnes kecik2..on9 busnes jak bha..Alhamdulillah sambutan amat menggalakkan..tp hampehhh bila d tipu.. PENIPU tu lak sebenarnya memang penipu terbesar..sgt memalukan sbb pempuan, melayu lak tu...gara2 tu my bisnes sedikit terjejas...=( , sebelum korg terkena..berhati2 lah ye..baca memo di bawah

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V
Puteri Nur Shareena Daud
maybank
151240024433
cimb
012700113805525
perempuan penipu. Hati2 bila anda menjadi agent dropship pastikan ada maklumat mereka. Perempuan ni akan mengeluarkn iklan untuk mencari agent dropship / partnership untuk memerangkap mangsa.

Dia ni knonnye menjual baju2, jaket from korea, tapi bila duit dah bank in barang custmer xsmpai pon. Sy merupakan mangsa, sy penah jdi agent dia, duit tempahan barang dia dh ambik tp smpai skng barang 1 pun xder. Bila tnya dia xblas2 dah.

Heran aku tgok nama je pmpuan tapi penipu giiler, melayu lak...ada rakan fb yg kene jugak dia tetipu dlm rm350++ tolong jejak die ni.kwan sy ader butir2 dia jugak. Kitorang nak buat repot polis, sape nak tolg buat report.bole jugak, biar report tentang pmpuan xtau malu ni melambak kat balai polis. Die ni ada pelbagai fb dan blog. Hati2 perempuan ni penipu, penipu dan penipu.


No phone ader dua, org xsma tapi maybe die menyamar je tu. Padahal dia la tu.

0197860765
0177044833

nama dia ini sekali lagi sy pamerkan:

Puteri nur shahreena
maybank
151240024433
cimb
012700113805525

sekian terima kasih.

sumber iklan di sini


pssst : inyaAllah esok nak g buat repot d balai polis, semoga d permudahkan semuanya..Amin. Ohhh ye, kalo free tu leh g tgk2 my business on9 kat FaceBook Mutiara Kasih (misskasih66@yahoo.com) kot2 ada yang berkenan d mata..hihi..murah2 je bha..



2 comments:

[sutera kasih] said...

sik malu kali jak ompoan cmya huhu..kmk nang jerak dh nk beli brg online, gara2 wujud golongan penipu cmya, menjejaskan biznez org ohh..sbr jak k..

eyana ~_* said...

Sutera Kasih,

aoklah, ikutkan jerak da kmk mk bisnes..huhu, anggap jak ya risiko niaga. xpa, sik halal juak nya mkn duit org..Harrrammm..