Dimulakan dengan...

Photobucket

Friday, April 27, 2012

= yeahhh!! dpt gift dari UMI =

Stumble
Delicious
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed
hehe...

Assalamualaikum!!

actually busy sgt hari ni since we all punye operation bercuti, so ppuan kena take over semua job operation today..huhu..xder masalah, smooth je keja hari ni even ppuan yg jalankan tugaskan llaki..so proud to be myself!   haha.. shuuuh, shuuh, shuuuhhh.. pangg!! bukan ni yg yana nk citer..hihi.. pas lunch tadi kan pak posmen dtg, tetiba kawan keja jeritt "..barang ko dh smpai lahh.. " hurrrmm..rasanya xde pun beli brg online.. dgn blurr nye pergilah kat pak posmen, die ckp dr Sarawak.. ingatkan Mr.Right yg hantar rupanyeee UMI !!!! waaaahhh, rasa mcm berpinar2 je nmpak barang tuuuu...


nampak besarr je kan kotak tu..hihi.. hehee...yuhuuuu!!! hahaha..eyana dh x sabar ni nak balik, nak tengok apa barang dalam tuuu... eyana x nak buka kat opis, nnt ade orang skodeng..kekeke..next entri eyana share k apa barang istimewa nie..hihi..berbunga2 dh hati eyana..wahh!! eyana smbung keja oiii! hahaha


pssssttt : Umi, thanks sgt2... Mocho2 Gracias!! untuk wedding Umi, eyana mesti prepare something! promise! 

3 comments:

My Life's Journey said...

Ooooooso sweet dear ni citakat ctok ..terharu kmk yunk ..meh kmk muah2!! hihi ..biasa jak barang lam ya dear ... cdo yang istimewa yunk hihi :)


Nakal a dear ...uuuu jgn susah2 dear ..kitak wish pun dah cukup tau

My Life's Journey said...

cayangggggggggggggggggggg ..lama tak jumpa dear lam blog uhuk uhuk

ϟ Zeera AzZahra said...

mane pergi tuan tanah?